Elkezdődött a Rákóczi út felújítása

Tisztelt Lakosság!

 

A Rákóczi út felújítása során a DMRV alvállalkozói 2 hónapot csúsztak a közművezetékek cseréjével, így a felújítási munkálatok most tudnak folytatódni, a kivitelező vállalkozónak ma tudtuk átadni a munkaterületet.

A mai nap reggelén a Rákóczi út első szakaszának felmarása kezdődik, mivel a kivitelező tájékoztatása szerint legközelebb csak két héttel később tudnának a megfelelő munkagéppel dolgozni.

Elnézésüket kérjük, hogy előzetesen nem tudtuk Önöket tájékoztatni, de rendkívül fontos mindannyiunknak, hogy a felújítási munkálatok ne húzódjanak el a hideg időig.

Holnapi nap során a tervek szerint a gömbakác fákat kivágják, helyette a lakossági fórumon elhangzott díszkörték kerülnek majd beültetésre, folytatva a Magyar utcában jól bevált sort. Hétfőn kezdik a Duna felőli járda bontását, a hegy felőli oldalon a járdát meghagyjuk a gyalogos forgalom részére mindaddig, amíg más vonalon lehetővé nem tesszük a bejárást.

Az út ezen szakasza lezárásra kerül, de az ott lakók bejárását a kivitelező biztosítja. Arra az időre amíg teljes lezárás lesz, az ott lakóknak ingyenes parkolási bérletet biztosítunk.

Bővebb tájékoztatót még a héten minden érintett lakóhoz eljuttatunk és kérdéseikre szívesen válaszolunk 2019. október 4-én pénteken 19 órakor a polgármesteri hivatal tárgyalójában.

Kéréseikkel, kérdéseikkel keressenek bátran minket:

 

Niedermüller Ervin városüzemeltetési osztályvezető:

06 70 338 0153

Kivitelező: Gyimesi Levente – Útfinis Kft.
06 30 552 2028

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Petrovics László

polgármester