Kommunális szolgáltatások

2017. április 1. napjától a “Zöld Híd B.I.G.G.” Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (székhely: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69., telephely: 2144 Kerepes, Ökörtelek-völgyi Hulladékkezelő Központ 0115/2) látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat az itt olvasható szerződés alapján.
A hulladékgyűjtési rend a következő linken található: Nagymaros
A közszolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:
Telefonszám: 06 (28) 561-201
Ügyfélszolgálati e-mail: ugyfelszolgalat@zoldhid.hu
A közszolgáltató telepet üzemeltet a Maros Nonprofit Kft. telephelyén a Nagymaros, Rákóczi út 37. szám alatt, ahol szelektíven gyűjtött üveghulladék, valamint zöldhulladék is elhelyezhető nyitvatartási időben az erre megjelölt konténerekbe.

A Maros Építőipari és Kommunális Kft. továbbra is végez hulladékkezelési tevékenységet (gazdálkodó szervezeteknek külön szerződés alapján), konténeres hulladékszállítást, közterületi hulladékgyűjtő ürítést, és temető üzemeltetést, valamint temetkezési tevékenységet is ellát.

Cím: Nagymaros, Rákóczi út 37.
Telefon: 27/354-313
Ügyvezető: Marschall Márk
E-mail: marosnonprofitkft2015@gmail.com

Nagymarosi Hulladék Kisokos!

Ismételten tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Nagymaros közigazgatási területén a gödöllői székhelyű Zöldhíd B.I.G.G. Nonprofit Kft. végzi a háztartási hulladék, a szelektív hulladék, a zöldhulladék rendszeres elszállítását, valamint a házhoz menő lomtalanítást. A lakosság panaszaival közvetlenül a Zöldhídhoz fordulhat, az elérhetőségek és minden más hasznos információ megtalálható a www.zoldhid.hu weboldalon.

Természetesen az önkormányzat is érdekelt abban, hogy a lakossági szemétszállítás gördülékenyen haladjon, hiszen rendkívül sok problémát és éves szinten több millió forintos kárt okoz a városnak a sok illegális hulladék. Ezért kérjük, hogy a rendszeresen visszatérő problémákról értesítsék az önkormányzatot is.

Csatolt cikkünkben választ adunk a hulladékszállítással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

A háztartási hulladékszállításról