TORNATEREM AZ ISKOLÁNAK

Kedves Nagymarosiak!
 
Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy tornaterme lesz a nagymarosi iskolának!
Hosszas előkészítés és tárgyalások után jó hírt kaptunk! Hamarosan megépülhet, és végre tornateremmel bővülhet a Kittenberger Kálmán Általános, és Alapfokú Művészeti Iskola!
Nekünk erre nem lett volna pénzünk!
 
Rétvári Bence országgyűlési képviselő úrral történt hosszas egyeztetések eredményeként a Kormány úgy döntött, hogy lehetőséget ad: forrást biztosít álmaink megvalósításához!
Dolgunkat nehezítette, hogy a felső iskola udvarának mérete és egyéb adottságai okán eleve nem lehetett szó a meglévő, országszerte jellemzően megépítésre kerülő néhány típusterv egyikéről sem. Mindenképpen olyan egyedi tervezésűre van szüksége Nagymarosnak, ami nem csak az udvar viszonyaihoz és igényeihez igazodik, de építészetileg is tájba illő.
 
Hosszú időn keresztül zajlott Rétvári Bence képviselő úr és közöttem, a főépítészünk és a tervezőiroda között az egyeztetés, míg végre eljutottunk az eredményig!
A holnapi napon már a helyszínen, egy bejárás során fogjuk egyeztetni a továbbiakat Rétvári Bence képviselő úrral, melynek eredményeként nem csak gazdagabb, de szebb is lesz a városunk!
Köszönettel tartozom képviselő úrnak az ő hajthatatlan kitartásáért, amivel ügyünket támogatta!
 
Őszinte nagy örömmel osztom meg Önökkel ezt a jó hírt!
Megyünk tovább!
 
Heinczinger Balázs, polgármester