Önt is várja a „Házasság Hete” Nagymaroson!

A Házasság Hete segítséget nyújt, hogy nyíltan beszéljünk a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről. A Házasság hetének rendezvényei igyekeznek bölcs és gyakorlati tanácsokkal ellátni a házasokat és házasulandókat, valamint a reményt ébren tartani azokban, akiknek a kapcsolata válságban van vagy valamilyen ok miatt megszakadt.

 A Házasság Hete alkalom, hogy nyíltan beszéljünk a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről, és jobbá tegyük életünket!

 A Házasság Hete egy olyan kezdeményezés, amely hidat épít az adott közösség környezetében élő házaspárok és családok felé, és segíti életüket, boldogulásukat. A Házasság Hete kapcsolatokat épít és erősít!

 A Házasság Hete mindenütt a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét, amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott már – kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt –, mára 4 kontinens 21 országában ünnepelik.

Férfi és női szerepek harmóniája, jövőnk és múltunk meghatározója: a család!

Városunkban, az egyházközség szervezésében 2021. február 10-én szerdán, 18 órakor a római katolikus templomban dr. Pécsi Rita neveléskutató tart előadást a férfi és női szerepekről.

Szeretettel várjuk Önöket!

 Az előadás Online is követhető lesz a www.nagymarosiplebania.hu oldalon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.