JÁTÉKRA HÍVUNK!- KARÁCSONYI AJÁNDÉKOZÁS

Kedves Nagymarosiak!
 
Decemberben mindenki sokat gondol az ajándékozás örömére, mert ajándékot adni és kapni jó. Lepjük meg egymást egy karácsonyi ajándékkal, amit most virtuális térben hirdetünk meg.
 
Bizonyára mindenki jól emlékszik az iskolai névhúzásos izgalmakra, amikor kihúztuk valamelyik társunk nevét.
Onnantól többet gondoltunk rá, és arra, hogy minek tudna örülni, mert kódolva van bennünk az adás öröme.
Csináljuk ezt meg nagyban, a nagymarosi emberek közösségében, és kerüljünk minél közelebb egymáshoz, hozzunk örömet és vidámságot egymás életébe!
 
„Játékszabályok”:
– Aki szeretne részt venni az ajándékozásban (korhatártól függetlenül), az december 12.-e vasárnapig küldje el nevét, telefonszámát és életkorát a karacsony@nagymaros.hu email címre, vagy jelentkezését leadhatja telefonon a 27/595-112-es telefonszámon vagy bedobhatja a hivatal postaládájába.
Az életkor azért szükséges, hogy ha az ajándékozók nem ismernék egymást, azért legalább ennek alapján tudjanak gondolkodni az ajándékötleten.
– A jelentkezések sorrendjében mindenki rendelkezni fog egy sorszámmal.
– December 13-án, hétfőn mindenkit felhívunk, és a lehetséges számok közül lehet majd választani, így mindenki megtudhatja, hogy kit fog megajándékozni.
– Természetesen titokban kell tartani a „kihúzott” nevet 😊
– Az ajándék lehet bármilyen kézzel készített, vagy vásárolt ajándék, de figyeljünk arra, hogy ne lépjük túl a 2500 Ft-os határt.
 
Találkozzunk advent negyedik vasárnapján, december 19-én 16 órakor (Mindenki karácsonya és a városi adventi gyertyagyújtás előtt) a Fő téren a Betlehemnél és adjuk át egymásnak ajándékainkat, ünnepeljük meg együtt a SZERETET ünnepét.
 
Heinczinger Balázs, polgármester