FELHÍVÁS

Kedves Dunakanyarba látogatók!

Nagymaros, mint a Dunakanyar ékköve, mindig is a turisták kedvelt úti célja volt és reméljük az marad a jövőben is. Mi marosiak nyitott szívvel és vendégszerető házigazdaként fogadjuk az idelátogatókat, büszkeséggel és örömmel éljük meg, hogy milyen csodaszép helyen élünk. Ezt a látványt és hangulatot mindig örömmel osztjuk meg mindenkivel.

Az utóbbi időben azonban minden megváltozott. A láthatatlan ellenségként betört járvány szinte teljesen átrajzolta a hétköznapjainkat és már látjuk, hogy a hétvégéinket is.
Most nem az a kérdés, hogy mikor menjünk ki szombaton és milyen finomságokat találunk majd a Termelői Piacon és hogy a kellemes tavaszi időben melyik cukrászdába menjünk el vasárnap délután, hanem az, hogy meg tudjuk-e védeni az itt élőket, a családunkat, szüleinket, nagyszüleinket a terjedő járványtól.

Mi mindent megteszünk ennek érdekében, de ehhez az Önök segítségére – jelen esetben távolmaradására – is szükségünk van!

A hétköznapokat mi is bezárva töltjük otthonainkban, kivéve persze azokat, akiknek nélkülözhetetlen a távollétük, vigyázunk egymásra, törekszük betartani a Kormány által kért intézkedéseket.
A jelen helyzetben nem volna helyes, ha a csendes hétköznapok után a hétvégeken több száz kiránduló lepné el Nagymarost és a Dunakanyart.

Éppen ezért, most kivételesen talán megbocsátják nekünk, amikor azt kérjük Önöktől, hogy amíg a járvány és a veszélyhelyzet tart, addig hétvégéiken ne jöjjenek a Dunakanyarba sem autóval, sem kerékpárral, sem vonattal.

A tömeges létszám fokozottan növeli a fertőzésveszélyt!

Vigyázzunk egymásra, kérjük Önök is vigyázzanak ránk!

Köszönettel és Tisztelettel:
Heinczinger Balázs
polgármester

“FELHÍVÁS” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.