ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

 

Múlt vasárnap meggyújtásra került az adventi koszorún az első gyertya. A város szépítése folyamatosan zajlik. A mai napon kikerülnek a kandeláberekre a karácsonyi világítások, majd a holnapi nap folyamán felállításra kerül a város Betleheme, a Fő tér alsó szakaszán. Köszönet érte az Igéző Meseműhelynek, akik idén újra felajánlották a város részére az általuk megalkotásra került Betlehemet.

A jövő héten szeretnénk felállítani a város karácsonyfáját, szintén a Fő tér alsó szakaszán. Köszönjük Neuburger Andreának a fenyőfa felajánlást. Idén egy sokkal nagyobb karácsonyfánk lesz, így szeretnénk Önök „közreműködésével” feldíszíteni a város fáját.  Ha úgy gondolják, hogy szeretnének hozzájárulni a feldíszítéshez, jövő héten szerdáig behozhatják díszeiket a hivatalba, amiket fel fogunk tenni a fára. Szeretettel várunk kézzel készített díszeket is.

Idén sajnos nem lehet sem korcsolyapályánk, sem közösségi programunk, de szeretnénk mégis olyan karácsonyi hangulatot teremteni a városban, hogy az idei nehéz év után mégis meghitten, szeretetteljesen tudjunk készülni az ünnepekre.

Nagymaros Város Önkormányzata