Polgárváros királyi panorámával

Tiszta vizet a pohárba (Dám fölötti beton móló)

2019-06-11

A Dám fölötti beton mólóra (0476/13 Hrsz)  kiadott majd visszavont vagyonkezelői hozzájárulás kapcsán szeretném hangsúlyozni, hogy sem a hozzájárulás kiadására, sem visszavonására semmilyen hatásom nem volt,  a határozat indoklásának visszavonását kértem, annak helytelensége miatt.

Levelemet alább olvashatják:

Vízügy levél

Kifogásomra az alábbi választ kaptam emailben:

Vízügy válasz1

Vízügy válasz2

Szeretném hangsúlyozni, hogy a vízügyi igazgatóság dönthet és döntött is a vagyonkezelő személyéről. A képviselő-testület nem foglalt állást arról, hogy melyik elképzelés a tetszésére való.

Mint a testületi ülésen is elhangzott, a döntéseket nem mi hoztuk meg, ezzel kapcsolatosan döntési helyzetbe nem kerültünk. A terveket akkor tudtuk értékelni, amikor a döntés már megszületett. A vízügyi igazgatóság eljárását és döntéseit nem tisztünk minősíteni, az önkormányzatot érintő valótlan indoklás tekintetében pedig a hivatalos korrigálást megkaptuk. (fentebb olvasható)

A kerékpáros pihenő ötletét is mindenki jónak találta. Arra alternatív helyszíneket is javasolt: a például a most felújításra kerülő strand partszakaszán (melyet elutasítottak) és a Felső mezőben (melyre választ még nem kaptunk).

Az ebben az ügyben született lakossági megkeresésre adott kimerítő válaszaimat elolvashatják az alábbi linken (válaszaim piros színnel):

Lakossági válaszlevél

Petrovics László

polgármester

Last modified: 2019-06-11

A hozzászólás jelenleg zárva.