Polgárváros királyi panorámával

Szobi Járási hivatal felhívása

2014-04-02

Felhívom Ügyfeleink figyelmét, hogy a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 176. §-a alapján azon választópolgár szavazhat, aki igazolja személyazonosságát, valamint lakcímét vagy személyi azonosítóját.

Tájékoztatom, hogy a személyazonosság igazolására az alábbi okmányok alkalmasak:

• személyi azonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány;
• útlevél és lakcímet igazoló hatósági igazolvány;
• kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

 

Felhívom a választópolgárok figyelmét, hogy a lejárt érvényességi idejű okmányok meghosszabbításáról és az elveszett, eltulajdonított okmányok pótlásáról határidőben gondoskodni szíveskedjenek.

 

A választás napján, 2014. április 06-án, SZOBON az Okmányirodában kizárólag ideiglenes személyazonosító igazolvány kiadására, lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlására, valamint az elkészült okmányok átvételére van lehetőség.

FONTOS: Kérjük a választópolgárokat, hogy a szavazás közelségét figyelembe véve, annak érdekében, hogy minden polgár élni tudjon választójogával, ellenőrizzék a személyazonosításra alkalmas okmányaik érvényességét!

INFORMÁCIÓ: Az okmányok cseréjével, pótlásával kapcsolatban – azok gyártási és kézbesítési idejére vonatkozóan – pontos tájékoztatást személyesen vagy telefonon kérhetnek az Okmányirodákban.

További kérdés esetén az Okmányiroda munkatársai készséggel állnak rendelkezésre.

Szob, 2014. április 1.

Last modified: 2014-04-02

A hozzászólás jelenleg zárva.