Polgárváros királyi panorámával

Fotópályázati felhívás

2015-02-23

Fotózzon egész évben Nagymaroson!
A természetről, emberekről, épületekről, bármiről, amiről Nagymarost idézi. Várjuk 2015. év legjobb képeit, amelyet fotónaptárba foglalhatunk.
A fotópályázat időtartama:
2015. március 1-től 2015. szeptember 30-ig.

Szakmai segítséget szívesen nyújt a Váci Forte Fotóklub minden második héten, csütörtökön 18 órától a váci Madách Imre Művelődési Központban. Honlapja: http://fortefotoklubvac.hu/

 Pályázati feltételek és információ:
• A pályázatra egy fő maximum 12 képet küldhet el, legalább 1 Mb méretben.
• A képek legalább 4 megapixel felbontásúak, nem tartalmaznak vízjelet vagy dátumbélyegzőt (ha a pályázó így szeretné megjelentetni képét a pályázaton, akkor kérjük, mellékelje a kép módosítás nélküli verzióját is).
• A képeket kérjük, e-mailen küldje el a fotopalyazat@nagymaros.hu címre, legkésőbb 2015. szeptember 30-ig
• Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait.
• A képek beküldésével a pályázó feljogosítja Nagymaros Város Önkormányzatát a képek publikálására a www.nagymaros.hu honlapon és facebook profilon, Nagymaros területén valamint a rendezvényein, továbbá engedélyezi azok felhasználását a saját kiadású egyéb nyomtatott és digitális tartalmaiban, felületein és ajándéktárgyain (pl. képeslap).

 

 

Fotó: Jórász-Nagy Eszter: Örökségünkön járunk

 

Last modified: 2018-07-18

A hozzászólás jelenleg zárva.